абсурдиместаПолезни

Затварят отсечки в Пазарджишко заради рали „България“ 2011

В събота и неделя (9 и 10 юли) се въвеждат ограничения по пътната мрежа в Пазарджишка област. Промените се налагат във връзка с провеждането на Международно рали „България 2011”.

Движението на пътни превозни средства и пешеходци по трасето на състезанието ще бъде спирано поетапно както следва:

В събота за времето от 6:28 ч. до 16:36 ч ще бъде затворен за движение общинският път през селата Горно Вършило и Долно Вършило и продължаващ в Софийска област (първи и четвърти скоростен етап – Мирово – Славовица. Обходен маршрут за Горно Вършило няма.
За времето от 7:17 ч до 17:14 ч. ще бъде затворен за движение третокласен път от Лесичово до Мухово (трасето на състезанието продължава в Софийска област). Пътуващите от и до Лесичово ще преминават по АМ „Тракия” през пътен възел „Калугерово”. Обходен маршрут за Мухово няма.
За времето от 9:10 ч. до 19:00 ч. ще бъде затворен за движение пътят от Сестримо до язовир „Белмекен”. Обходен маршрут за язовир „Белмекен” – през град Белово – път ІІІ-842/Белово- Юндола/-Юндола – язовир „Белмекен”.

На 10 юли, неделя, от 6:50 ч. до 15:50 ч. ще бъде затворен за движение третокласен път от Лесичово до Мухово (трасето на състезанието продължава в Софийска област). Пътуващите от и до Лесичово ще преминават по АМ ”Тракия” през пътен възел „Калугерово”. Обходен маршрут за Мухово няма.

От 7:35 ч. до 15:30 ч. ще бъде затворен за движение общински път, преминаващ през селата Горно Вършило и Долно Вършило и продължаващ в Софийска област. Обходен маршрут за Горно Вършило няма.

Забранява се престоя и паркирането на автомобили, както и присъствието на зрители по автомагистрала „Тракия”.

Източник: www.focus-news.net


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/shofiorc/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 5373