Пътна обстановкаТрафик

За три дни спират изцяло движението по част от Околовръстния път на София

За трите празнични дни изцяло ще бъде спряно движението на изграждащото се кръговото кръстовище на Околовръстния път и „Бистришко шосе”, поради строителни дейности.

Временната организация на движението за дните 4, 5 и 6 септември e с цел изграждане на кръговото кръстовище, което се намира под естакадата на „Бистришко шосе”, бул. „Климент Охридски” и Околовръстното шосе. Ще се наложи промяна в маршрута на автобус 111, който ще минава през бул. „Симеоновско шосе” и Студентски град. Автобус 111 ще пропуска спирката при Бизнес парка.

Затварянето ще се осъществи в събота вечерта. „Строителни дейности ще бъдат осъществявани в неделя, понеделник и вторник в края на деня. При приключването на полагането на асфалта в участъка, движението ще бъде възстановено.

Това е последният етап на този участък, свързан с такъв дълъг период на затваряне на движението по Околовръстното. Предстои да бъдат довършени асфалтовите работи по „Бистришко шосе” и по бул. „Климент Охридски”. Една седмица по-късно ще бъде пуснат изцяло бул. „Климент Охридски”- връзката към София, „Бистришко шосе” към Бистрица и двата локала – южен и северен, за да може този участък да функционира пълноценно от края на септември.

Източник: www.focus-news.net


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/shofiorc/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 5420