изпитни листовкимеждународен превозпрофесионална компетентност

Изпитни листовки 2021 за професионална компетентност за международен превоз – с пояснения и подсказки

Изпитни листовки за 2021 г, за професионална компетентност за международен превоз на пътници и товари вече са актуализирани и  могат да бъдат закупени като приложение за Андроид OS или решавани свободно  онлайн при нас.

Онлайн изпитните листовки , както и мобилното приложение, за ПЪРВА част на изпита за придобиване на удостоверение за професионална компетентност за извършване на МЕЖДУНАРОДЕН автомобилен превоз на пътници или товари са създадени по масива с изпитни въпроси одобрен от ИААА, по които протичат официалните изпити.

Добавени са нови въпроси и допълнителни пояснения свързани с последните промени на Закона за движение по пътищатаНаредба № 18 за сигнализация на пътищата с пътни знаци, Закона за автомобилните превози и Наредба № 11 за движение на извънгабаритни и тежки пътни превозни средства.

Въпросите и отговорите, включени в Изпитни листовки ДАИ 2021, са разработени по официалните масиви с изпитни въпроси, върху които се полагат теоретичните изпити за придобиване на правоспособност за управление на МПС от съответните категории и квалификационните изпити, утвърдени от ИААА.  

Първа част на изпита се състои в решаване на изпитен тест, състоящ се от 30 въпроса с избор на един верен отговор.

Към всеки въпрос, в режим „Обучение“, има подсказка с допълнително поясние относно верните отговори.

Времето да решаване на теста е 60 минути. Теоретичният изпит се счита за успешно положен, когато кандидатът има не по-малко от 18 верни отговора.

Цялостният изпит за придобиване на удостоверение за професионална компетентност за извършване на обществен превоз на пътници или товари на територията на Република България, е изцяло теоретичен и се състои от 3 части.

Към онлайн изпитни листовки 2021.

Към Андроид приложението на изпитните листовки 2021.

Повече информация за това как протича самият изпит и какви документи са необходими за да се явите на изпита за придобиване на удостоверение за професионална компетентност за международен автомобилен превоз на пътници и товари можете да намерите тук.


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/shofiorc/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 5420