изпитлистовкинови листовки

Изпитни листовки за професионална компетентност за международен превоз, 2020 – с пояснения

Изпитни листовки за 2020 г, за професионална компетентност за международен превоз на пътници и товари вече са актуализирани и  могат да бъдат закупени като приложение за Андроид OS или решавани свободно  онлайн при нас.

Онлайн изпитните листовки , както и мобилното приложение, за ПЪРВА част на изпита за придобиване на удостоверение за професионална компетентност за извършване на МЕЖДУНАРОДЕН автомобилен превоз на пътници или товари са създадени по масива с изпитни въпроси одобрен от ИААА, по които протичат официалните изпити.

Първа част на изпита се състои в решаване на изпитен тест, състоящ се от 30 въпроса с избор на един верен отговор.

Към всеки въпрос, в режим „Обучение“, има подсказка с допълнително поясние относно верните отговори.

Времето да решаване на теста е 60 минути. Теоретичният изпит се счита за успешно положен, когато кандидатът има не по-малко от 18 верни отговора.Цялостният изпит за придобиване на удостоверение за професионална компетентност за извършване на обществен превоз на пътници или товари на територията на Република България, е изцяло теоретичен и се състои от 3 части.

Към онлайн изпитни листовки 2020.

Към Андроид приложението на изпитните листовки 2020.

Повече информация за това как протича самият изпит и какви документи са необходими за да се явите на изпита за придобиване на удостоверение за професионална компетентност за международен автомобилен превоз на пътници и товари можете да намерите тук.


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/shofiorc/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 5420