no commentsабсурдилистовкинови листовкиОбщиПолезни

shofior.com – официално становище – брой верни отговори в листовките

Поради зачестилите запитвания и критики отправяни към нас по отношение на това, че не посочваме брой верни отговори в режим изпит в листовките публикувани при нас:

Екипа на shofior.com изразява своето официално становище и несъгласие относно държавната политика за наличие на официална „подсказката“ в официалният теоретичен изпит за придобиване на СУМПС – изразяваща се е посочване на брой верни отговори към всеки въпрос.

Тази функционалност, при нас съвсем съзнателно не е интегрирана!

Такава подсказка ще има на изпита така или иначе. Законно установена политика, с което нашият екип не е съгласен.

Твърдо заставаме зад принципа, че е важно не само да се „назубрят“, „налучкат“ верните отговори и да се вземат листовките, но и наистина тези шофьори да бъдат толерантни на пътя и наистина да познават правилата и да ги спазват и след като вземат изпита.

За съжаление в практиката се сблъскваме непрекъснато с достатъчно голям брой реални случай, при които шофьори с дългогодишен стаж (и дори професионални шофьори) се оказва, че не познават правилата за движение, а какво остава да ги спазват и прилагат ?!

Ежедневната черна статистика също е в подкрепа на това твърдение!

Далеч сме от вярването, че листовките правят шофьора добър, но е една достатъчно стабилна първа стъпка!

Смятаме, че ако кандидат шофьора се подготвя сериозно и съвестно няма да има никакъв проблем да отговори правилно на всеки един зададен въпрос, без да му е необходимо официално подсказване (като посочване на брой верни отговори).

Когато човек е зад волана и на път подсказки няма!

Време за реакция също почти няма! Всичко зависи от човека, неговата подготовка и отговорност!

 

Пожелаваме успех на всички на изпита и дългогодишно безаварийно пътуване след това!

 

Екипа на shofior.com


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/shofiorc/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 5420