забавниинтересноместаОбщи

Международно маунтин байк състезание в Боровец

До края на 19 юни продължават предварителните записвания за едно от най-очакваните маунтин байк състезания тази година. Borovets Bike Park Open Cup 2011 ще се проведе в дисциплината спускане (Downhill) от 24 до 26 юни в Боровец. До момента за състезанието има записани повече от 130 участника от страната и чужбина като се очаква бройката им да надмине 200 състезатели.

Това ще е първото от този тип състезания, което ще носи точки на състезателите, като основната цел на организаторите от Concept Creative и Бороспорт е следващото такова състезание да бъде от клас 1 и скоро паркът да стане домакин на кръг от Световната купа.

Borovets Mountain Bike Park покрива всички изисквания за провеждане на състезания от този ранг и разполага с експертно трасе на световно ниво. С подкрепата на Ram Bikes, тази година
трасето за спускане беше изцяло реформирано и изградено от екип от професионалисти, които направиха уникални за България съоръжения.

Събитието ще продължи общо три дни, а организаторите имат за цел да го превърнат в една добра традиция, която ежегодно да предизвиква интереса на най-добрите байкъри от страната и чужбина.

Предварителните онлайн записвания продължават до 19 юни.

Източник: http://bike-bg.com


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/shofiorc/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 5427