вътрешен обществен превозизпитни листовкинови листовки

Обновени изпитни листовки 2021 за професионална компетентност за вътрешен обществен превоз на пътници и товари – с пояснения и подсказки

Вече  са достъпни при нас онлайн  и като мобилно приложение за Андроид OS изпитните листовки 2021, за ПЪРВА част на изпита за придобиване на удостоверение за професионална компетентност за извършване на обществен превоз на пътници или товари на територията на Република България.

Добавени са нови въпроси и допълнителни пояснения свързани с последните промени на Закона за движение по пътищатаНаредба № 18 за сигнализация на пътищата с пътни знаци, Закона за автомобилните превози и Наредба № 11 за движение на извънгабаритни и тежки пътни превозни средства.

Въпросите и отговорите, включени в Изпитни листовки ДАИ 2021, са разработени по официалните масиви с изпитни въпроси, върху които се полагат теоретичните изпити за придобиване на правоспособност за управление на МПС от съответните категории и квалификационните изпити, утвърдени от ИААА.  

Първа част на изпита се състои в решаване на изпитен тест, състоящ се от 30 въпроса с избор на един верен отговор.

В режим „Обучение“, към всеки въпрос е добавена „подсказка„, с допълнителни пояснения на верните отговори.

Времето да решаване на теста е 60 минути. Теоретичният изпит се счита за успешно положен, когато кандидатът има не по-малко от 18 верни отговора.

Цялостният изпит за придобиване на удостоверение за професионална компетентност за извършване на обществен превоз на пътници или товари на територията на Република България, е изцяло теоретичен и се състои от 3 части.

Към онлайн изпитни листовки 2021.

Към мобилното приложение за Андроид OS, на изпитни листовки 2021.

Повече информация за това как протича самият изпит и какви документи са необходими за да се явите на изпита можете да намерите тук.


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/shofiorc/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 5373