ПътищаПътна обстановкаТрафик

Промени в движението в Крумово (2-4 септември)

Временна организация на движението ще бъде създадена по време на провеждането на летателните дни на Международния авиационен фестивал БИАФ 2011 “Небе за всички”.

Фестивалът ще се проведе от 2 до 4 септември на летище Крумово (военната база).

Областната дирекция на МВР-Пловдив разработва пътна карта за организация на движението по време на мероприятието, която ще бъде поместена на специалния сайт на авиофестивала.

Очаква се в дните на авиационното шоу на пътя Пловдив – Асеновград движението на автомобили да бъде по-интензивно, а пътят е натоварен и без това.

По тази причина районът ще бъде наситен с пътни патрули.

След приключване на фестивала автомобилите на зрителите ще бъдат отклонявани по направлението село Катуница и Крумово към Пловдив, за да не се затруднява движението по пътя Пловдив – Асеновград.

Решението за въвеждане на тези мерки ще се взима на място, съобразно с обстановката.

Приканват се гражданите да тръгнат по-рано за проявата и да използват специално предвидения автобусен и ЖП транспорт за посещение на мероприятието, каза Рашков. За хората, които ще пътуват през тези дни със самолет от аерогара – Пловдив, и посрещачите е създадена организация за бързото им пропускане в посока летището. Нека те се обръщат за съдействие към униформените служители, които регулират движението.

Очаква се на фестивала да присъстват около 10 000 граждани, които още пристигнат с около 5000-6000 автомобила.

Източник: www.focus-news.net


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/shofiorc/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 5420