ПътищаПътна обстановкаТрафик

Пътната обстановка – 23 август

Пътищата от републиканската пътна мрежа са сухи и проходими.

Затворени остават проходите Твърдица – Елена, Етрополе – Златица и Дюлински за товарни автомобили.

Все още са в сила следните ограничения: забранено е преминаването на моторни превозни средства с обща маса над 10 тона през проходите Шипка, Вратник и Петрохан и по пътя Слънчев бряг – Бургас и над 20 тона през Айтоски проход.

До 15 септември за времето от 6.00 часа до 22.00 часа е забранено преминаването на моторни превозни средства с обща маса над 3,5 тона по пътя Стара Загора – Сливен. Движението се осъществява по маршрут Стара Загора – пътен възел „Мъглиж” – Сливен.

Въведена е временна организация на движението в района на тунела „Ечемишка” на автомагистрала „Хемус”, като движението в светлата част на денонощието се осъществява двупосочно в лявата тръба.

В сила остава и ограничението на движението на тежкотоварни автомобили при температура над 35 градуса в района на Петрич, като автомобилите ще трябва да изчакват нормализирането на температурите на подходящи места извън пътното платно. Поради ремонтни дейности все още има затруднения на движението на ТИР-ове по Дунав мост. Леките автомобили преминават през участъка без проблеми.

Източник: www.focus-news.net


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/shofiorc/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 5373