забавниОбщи

Вашият стил на шофиране издава черти от характера Ви

Замисляли ли сте се за това, как държите волана?

Знаете ли, че навиците Ви на шофьор говорят за Вашият характер?

Разгледайте изображенията (от 1 до 10) и изберете това, което най-много подхожда на Вашият стил на шофиране. Номерът, с който е обозначено изображението е ключът към описанието на Вашият характер.


1. Минималист

Вашият основен принцип е: качеството преобладава пред количеството. Във Вашият кръг от приятели допускате само най-искрените хора. „Един стар приятел е по-добре от двама нови такива“ – това е за вас! Ненужните хора и неща нямат място в живота Ви – те ограничават свободата Ви. Не сте от хората, които биха си губили времето за връзка, в която не виждате бъдеще. Знаете как да живеете и да се радвате на живота, наслаждавайки се на простите неща. С Вас никога не е скучно. Приятелите и роднините Ви ценят и уважават Вашият подход към живота.

2. Веселяк

Винаги сте в настроение за шега или забава! Пълни сте с луди идеи. Вие сте креативен, енергиче, артистичен човек. На Вашето чувство за хумор може всеки да завиди. На чара ихаризмата Ви трудно може да се устои. Способни сте от всяка ситуация (дори и от най-абсурдната) да излезете с чувство за хумор. Имате много приятели и те знаят, че няма равен на Вас!

 

3. Миротворец

Вие сте спокоен, балансиран, и винаги държите ситуацията под контрол. Единственото нещо, което може да ви разстрои или да повлияе на душевното Ви равновесие са конфликти, кавги и спорове. Не сте от хората, които крещят или повишават глас. Всички ваши действия са насочени към установяване на мир и спокойствие около вас и разрешаване на конфликти и спорове между семейството и приятелите си по възможно най-спокойният начин.4. Перфекционист

Непрекъснато се стремите към самоусъвършенстване. За Вас е важно да можете да правите нещата без грешки, независимо дали става въпрос за служебни или лични дела. Постоянно се стремите да подобрявате уменията си и да мотивирате другите да бъдат успешни.
5. Паникьор (човек, който често се паникьосва)
Постоянно се страхувате от нещо. Често това Ви пречи да вземете правилното решение. Не обичате да рискувате. Придържате се към изпитани и надеждни методи. Външният свят е един вид дразнител за вас, което Ви кара постоянно се борите със страховете си. А това Ви пречи да се отпуснете и да покажете колко прекрасен човек сте наистина.
6. Авантюрист
Обичате предизвикателствата. Тръпката е неизменна част от живота Ви. Отдавате се на 100% независимо дали става въпрос за любов, работа, приключение. Дейности като катерене, парапланеризъм, моторните състезания, скачане с парашут  и др. са точно за Вас. Не се страхувате да поемате рискове, „да живеете на макс“ и околните Ви ценят и уважават за това.

7. Шеф
Вие сте организиран, дисциплиниран и уверен в себе си човек.  Винаги сте готов да поемете отговорност и да поемете лидерството когато се налага. Хората Ви имат пълно доверие и често се обръщат към Вас за съвет и подкрепа. Можете да действате решително, хладнокръвно когато се налага и никога не се съмнявате във взетите от Вас решения.

8. Надежден
Хората намират у Вас подкрепа. Винаги сте готов да изслушате и да помогнете, дори и в непредвидени ситуации. Не сте ревниви и винаги искрено се радвате на успехите на другите. Успявате да предадете Вашата вътрешна сила и на другите, с което им давате увереност.
9. Разък
Имате специално отношение към живота. Никога не се притеснява излишно за нищо, не приемате всичко присърце, и дори в най-трудните периоди от живота си сте спокоен и балансиран. Живеете за днес и се наслаждавате на всеки ден. Вие сте душата на компанията. Заобиколен сте от голям брой приятели и роднини, които обичат да прекарват времето си с вас.
10. Динамичен
Вие не се отказвате да постигате целите си, независимо от трудностите, които се изпречват на пътя Ви. Приятелите Ви уважават Вашата всеотдайност и целеустременост. Приятелите Ви знаят, че могат да разчитат на Вас.

 

Източник: http://chert-poberi.ru


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/shofiorc/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 5420