Androidлистовкитаксиметров превозшофьорски книжки

Обновени изпитни листовки 2020 за ръководител на таксиметрова дейност, с пояснения

Екипът на shofior.com предоставя възможност за решаване на изпитни листовки за подготовка на официалният изпит за придобиване на удостоверение за професионална компетентност за ръководител на таксиметрова дейност.

Листовките могат да бъдат решавани онлайн или да бъдат закупени като приложение за мобилни телефони с Android OS.Изпитните тестове, са на български език, и могат да бъдат решавани в режим „ОБУЧЕНИЕ“ и режим „ИЗПИТ“.

taxi-rakovoditel

Всеки изпитния тест съдържа 20 въпроса. Всеки въпрос съдържа един верен отговор. При правилен отговор всеки въпрос носи 1 точка. Изпитният тест се приема за правилно решен, ако са допуснати не повече от 2 грешки.
Максимален брой точки за един тест – 20. Минимален брой точки, необходим за успешно преминаване на изпита – 18. Време за решаване – 20 минути.

Обновените изпитни листовки (онлайн и за Android OS) за Ръководител на таксиметрова дейност съдържат 480 въпроса с пояснения и подсказки.

Добавени са нови въпроси свързани с последните промени в законодателството и с административните нарушения на правилата за движение по пътищата.

Въпросите и отговорите, включени в Изпитни листовки ДАИ 2020, са разработени по официалните масиви с изпитни въпроси, върху които се полагат теоретичните изпити за придобиване на правоспособност за управление на МПС от съответните категории и квалификационните изпити, утвърдени от ИААА.  Последно обновяване: януари 2020г.

Какво предлага онлайн версията на Изпитни Листовки и приложението Изпитни листовки ДАИ 2020?

Изпитни листовки ДАИ 2020 – режим „Обучение“:

  • пояснения относно „защо това са верните отговори“;
  • подсказка „покажи верните отговори“
  • информация за броя на верните отговори, за всеки въпрос
  • брой на точките, които всеки въпрос носи, ако е отговорено правилно
  • отброяване на времето, необходимо за решаване на изпитният тест
  • възможност за обратна връзка с екипа на shofior.com

Изпитни листовки ДАИ 2020 – режим „Изпит“:

  • информация за броя на верните отговори, за всеки въпрос
  • статистика на сгрешените отговори
  • отброяване на времето, необходимо за решаване на изпитният тест
  • брой на точките, които всеки въпрос носи, при правилен отговор/и

Изпитни листовки ДАИ 2020 за Android, могат да бъдат решавани, след като се изтегли приложението от Google play и се закупи съответната категория листовки.

Повече за функционалността на Изпитни листовки за ДАИ 2020 за Adnroid.

Повече информация за самият изпит и как протича той в информация за изпит за водач на таксиметров автомобил.

Ако сте харесали статията, можете да използвате нашия RSS фийд, за да не пропуснете нищо интересно от shofior.com или ни последвайте в Twitter, Facebook или G+.


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/shofiorc/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 5420