местаПолезни

Пътната обстановка тази сутрин

София. Пътните настилки в страната са сухи като на отделни места в Южна България са мокри поради превалявания, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура” (АПИ). Пътната настилка на автомагистралите „Люлин”, „Тракия”, „Хемус” и „Марица” е суха.

За периода от 04.08.2011 г. до 09.08.2011 г. на тунел „Правешки ханове” ще бъдат извършени аварийно-възстановителни работи по електрозахранването на осветлението и светофарите. Движението ще се насочи в аварийната и изпреварващата лента.

Затворени са проходите Твърдица – Елена, Етрополе – Златица и Дюлински за товарни автомобили.
Въведени са и следните ограничения: забранено е преминаването на МПС с обща маса над 10 тона през проходите Шипка, Вратник и Петрохан и по пътя Слънчев бряг – Бургас, над 20 тона – през Айтоски проход.

До 15 септември 2011 г. за времето от 06.00 часа до 22.00 часа е забранено преминаването на моторни превозни средства с обща маса над 3,5 тона по пътя Стара Загора – Сливен, като движението се осъществява по маршрут Стара Загора – Мъглиж – Сливен.

Все още е затруднено движението по пътя Гоце Делчев -Петрич – Златарево, поради профилактика.
До 15 ноември тази година поради рехабилитация се въвежда временна организация на движението по пътя Пловдив-Смолян.

За ремонтни дейности до 10 септември 2011 г. се затваря пътят Варвара – Костандово. Обходът е през Белово, Юндола, Велинград или през Пазарджик, Пещера, Ракитово и Велинград.

До 22 часа на 7 август 2011 г. поради ремонт на ул. „Позитано” в София се забранява престоят, паркирането и влизането на моторни превозни средства по ул. „Позитано” между бул. „Витоша” и ул. „Лавеле”. Забранява се също и влизането на превозни средства в двете посоки по ул. „Филип Кутев” при бул. „Черни връх” до 22 часа на 31 август във връзка с изграждането на канализационен колектор.

Източник: www.focus-news.net


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/shofiorc/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 5420